KR ANO v Prešove podporí v nadchádzajúcich voľbách Petra Chudíka

01.08.2005 Prešov

Prešov 1. augusta (TASR) - Krajská rada (KR) Aliancie nového občana (ANO) podporí v nadchádzajúcich voľbách do vyšších územných celkov na funkciu predsedu Pr...
Prešov 1. augusta (TASR) - Krajská rada (KR) Aliancie nového občana (ANO) podporí v nadchádzajúcich voľbách do vyšších územných celkov na funkciu predsedu Prešovského samosprávneho kraja nezávislého kandidáta Petra Chudíka. Uviedli to dnes na tlačovej konferencii predstavitelia KR ANO v Prešove.

\"Došli k názoru, že pán doktor Chudík začal budovať vlastne samosprávny kraj ako administratívny a riadiaci celok a za tie štyri roky, ktoré si myslím, že boli najťažšie, pretože bolo treba konštituovať celý orgán, hľadať spoluprácu, dokázal, že vie manažovať a jeho výsledky práce sme hodnotili kladne, \" uviedol pre TASR tajomník KR ANO Imrich Hamarčák.
KR ANO v Prešove nepostavila vlastného kandidáta a o podpore Chudíka rozhodla definitívne začiatkom júla. Chudíka podporuje v nadchádzajúcich voľbách Smer a ANO. Podľa predsedu KR ANO Alexandra Kovaľa priestor pre rokovanie zostáva aj s ďalšími politickými subjektmi a to sú Slobodné fórum, SNS a HZD a podobne.
 

Vyberte región